Home » Silverback Gold

Silverback Gold

Η NetEnt δείχνει την εδαφική της πλευρά με αυτήν την κυκλοφορία, τοποθετώντας και τις δύο εκδόσεις του Pink Elephant, καθώς και το αρχικόGorilla Kingdom, στη θέση τους μια για πάντα όταν πρόκειται για λειτουργίες. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν το Thunderkick θα πάρει το γάντι με μια τρίτη εκδοσή του Pink Elephants, αλλά προς το παρόν το Silverback Gold είναι η καλύτερη επιλογή σας εάν αναζητάτε την δράση με την αναβάθμιση συμβόλων υψηλού κινδύνου/νίκης.
Η μέγιστη νίκη των 45.000x από το στοίχημα σας ξεπερνά όλους τους προαναφερθέντες ανταγωνιστές και το τμήμα λειτουργείων έχει επίσης περάσει από μια σταθερή αναθεώρηση. Αυτή η συνέχεια επωφελείται από μια τυχαία λειτουργία Silverback Attack σε όλα τα στάδια του παιχνιδιού και η λειτουργία συλλογής token πριν από το μπόνους γύρο μπορεί να αναβαθμίσει έως και όλα τα Premium σύμβολα ζώων στο διπλής αξίας Golden Silverback. Ρίξτε τα πολλαπλασιαστικά wild στο μείγμα και θα έχετε μια εξαιρετικά απρόβλεπτη και ισχυρή περιπέτεια ζούγκλας.
Το κανονικό σύμβολο Γορίλας σας πληρώνει 4 φορές από το ποντάρισμά σας για την νίκη με τα 5 σύμβολα του ίδιου είδους, ενώ το σύμβολο Χρύσης Γορίλας σας πληρώνει 8 φορές από το ποντάρισμά σας για το ίδιο συνδυασμό. Τα άλλα Premium σύμβολα ζώων σας πληρώνουν 2,5 έως 3 φορές από το ποντάρισμά σας για νίκες τύπου 5-βελανιδιών και έχετε ένα σύμβολο wild που αλλάζει όλα τα σύμβολα πληρωμής για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε νικηφόρους συνδυασμούς. Η λειτουργίαSilverback Attackενεργοποιείται σε τυχαίους χρόνους σε όλα τα στάδια του παιχνιδιού και, στη συνέχεια,λαμβάνετε 6 έως 20 σύμβολα Γορίλων που προστίθενται στους τροχους.
Ο μπόνους γύρος Silverback ενεργοποιείται όταν προσγειώνεστε3, 4 ή 5 σύμβολα scatterοπουδήποτε στο πλέγμα, και αυτό σας δίνει, αντίστοιχα,10, 15 ή 20 δωρεάν περιστροφές (FS). Ωστόσο, πριν από την αναπαραγωγή της λειτουργίας, θα περάσετε από ένα παιχνίδι στυλ πριν του μπόνους respins.
ΤαScatter σύμβολα ενεργοποίησης γίνονται κολλώδηκαι λαμβάνετε3 respinsπου παίζονται με στυλ hold and win. Τα κενά ή τα tokens ενδέχεται να προσγειωθούν και τα tokens αναστρέφονται για να αποκαλύψουν μια άξια καθώς ο απολογισμός των respins επανέρχεται ξανά στο 3. Η λειτουργιά τελειώνει όταν τελειώσουν τα respins, όταν γεμίσετε όλες τις θέσεις ή όταν το συνολικό πόσο των tokens να φτάσει τις 300. Η άξια του token αποθηκεύεται καθώς τελειώνει η λειτουργιά και ο κύριος μπόνους γύρος μπορεί τελικά να ξεκινήσει.
Στον κύριο γύρο μπόνους, όλα τα προσυλλεγμένα διακριτικά σας φαίνονται στομέτρητη επάνω στην αριστερή γωνίακαι μπορούν να συλλεχθούν περισσότερα κουπόνια από σύμβολα Γορίλας. Η συλλογή ενός συγκεκριμένου αριθμού tokensαναβαθμίζει τα σύμβολα άλλων ζώων στο σύμβολο Γορίλας (Silverback) κορυφαίας βαθμίδαςκαι συμβαίνει με αντίστροφη χρονολογική σειρά από την υψηλότερη στη χαμηλότερη τιμή ως εξής:
Επομένως, ο χρυσός ασημένιος γορίλας θα εμφανίζεται μόνο στον μπόνους γύρο και όλα τα wild σύμβολα που προσγειώνονται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας συνοδεύονται από ένανπολλαπλασιαστή x2 ή x3. Οι άξιες του wild πολλαπλασιαστή αθροίζονται αν εμφανίζονται περισσότερες από μία στην ίδια γραμμή νίκης και κάθε σύμβολο scatter που προσγειώνετε σας βραβεύει+1 επιπλέον δωρεάν περιστροφή.
Τέλος, οι παίκτες που δεν ανήκουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και οποιοσδήποτε πληροί τις προϋποθέσεις, μπορούν νααγοράσουν τον μπόνους γύρογια100 φορές από το συνολικό ποντάρισμακαι αυτό εγγυάται 3+ σύμβολα scatter με το γύρισμα που ακολουθεί. Η λειτουργία ενεργοποιείται οργανικά μία φορά ανά 300 περιστροφές κατά μέσο όρο.
Διασκεδάσαμε δοκιμάζοντας αυτήν τη νέα έκδοση του NetEnt και συγκεντρώσαμε ένα σύντομο και επεξεργασμένο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές για εσάς ως συνήθως. Μπορείτε να δείτε όλες τις καλύτερες στιγμές από τη δοκιμαστική συνεδρία των 200 περιστροφών και απλώς πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής παρακάτω για να δείτε μόνοι σας πόσο καλά τα πήγαμε στον γύρο μπόνους αναβάθμισης συμβόλων.
Πρέπει να πούμε ότι το NetEnt έχει κάνει σχεδόν τα πάντα σωστά με αυτήν τη συνέχεια, αλλά η οπτική παρουσίαση, αν και παρόμοια, είναι κάπως λιγότερο πειστική. Ενώ το Gorilla Kingdom ήταν από πολλές απόψεις ένα αντίγραφο τωνPink Elephantsμε τις μισές λειτουργίες, το Silverback Gold είναι ένα θηρίο με μεγάλη επιτυχία με πολύ σταθερόδυναμικό 45.000x από το στοίχημα σας. Αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσει το πλήθος υψηλού κινδύνου/νίκης και σίγουρα κάνει αυτήν την κυκλοφορία μια δελεαστική και σταθερή επιλογή.
Το παιχνίδι συλλογής token πριν από το μπόνους δεν είναι μόνο συναρπαστικό, αλλά σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε με πιθανώς όλα τα σύμβολα που έχουν αναβαθμιστεί στο χρυσό silverback από την πρώτη κιόλας δωρεάν περιστροφή. Αυτή είναι σίγουρα μια τεράστια βελτίωση και έχετε επίσης μια ολοκαίνουργια λειτουργία Silverback Attack που μπορεί να προσθέσει έως και 20 σύμβολα Γορίλα ανά πάσα στιγμή. Συνολικά, μια εντυπωσιακή παραγωγή του NetEnt, αν μπορείτε να κοιτάξετε πέρα από τα κάπως ήπια και αποδυναμωμένα γραφικά.
Πλεονεκτήματα
Μειονεκτήματα
ΤοGorilla Kingdom- είναι η αρχική έκδοση του NetEnt με θέμα τη ζούγκλα και συνοδεύεται από μια σπάνια επιλογή ζώων και με τα καλύτερα οπτικά στοιχεία, τουλάχιστον κατά την ταπεινή μας γνώμη. Είναι όλα σχετικά με τον μπόνους γύρο αναβάθμισης συμβόλων και η μεσαία μεταβλητότητα σας προσφέρει μια πιο επιεική εμπειρία. Η τιμή που πληρώνετε είναι ένα δυναμικό που είναι περίπου 10 φορές μικρότερο από αυτό που προσφέρεται στο παιχνίδι.
ΤοSilverback: Multiplier Mountain- είναι μια κυκλοφορία του Just For The Win στη ζούγκλα και συνοδεύεται από τροχούς 6×4 και 4.096 τρόποι νίκης. Το παιχνίδι περιστρέφεται γύρω από τον μπόνους γύρο, όπου κάθε νίκη αυξάνει τον πολλαπλασιαστή των νικών κατά +1, καθώς και προσθέτει +1 επιπλέον περιστροφή στον απολογισμό σας. Η μεταβλητότητα είναι υψηλή και μπορείτε να κερδίσετε έως και 25.000 φορές σπό το ποντάρισμά σας.
ΤοPink Elephants 2- είναι η συνέχεια του Thunderkick στην πρωτοτυπία του, και συνοδεύεται από ενα scatter Μυστηρίου που μπορεί να βοηθήσει στην ενεργοποίηση του μπόνους γύρου. Το τελευταίο έχει να κάνει με τους μετασχηματισμούς συμβόλων και μπορείτε να κερδίσετε έως και 10.000 φορές από το στοίχημα σας σε αυτόν τον εξαιρετικά ευμετάβλητο και χιουμοριστικό κουλοχέρη με το θέμα ζώων.